Logo Logo

Christus is Koning Kerk
Protestantse Gemeente Slikkerveer

GemeenteGroeiGroepen

Al een aantal jaren zijn er in onze gemeente groeigroepen. Om de 14 dagen bij iemand thuis om geïnspireerd te worden, elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Er zijn drie tot vier groepen gepland en er worden meer dan 50 deelnemers verwacht: op  dinsdagavond, woensdagmorgen en donderdagavond.

 Wij ontmoeten elkaar in de zondagse eredienst, maar zoeken naar meer contact en verdieping. En daarom willen wij groeien. Groeien in onderlinge liefde en omzien naar elkaar, groeien in de onderlinge gesprekken over ons geloofsleven en luisteren naar elkaar. En wij willen luisteren naar Gods woord door zijn Geest. Bent u/jij ook nieuwsgierig naar het onderwerp voor komend seizoen? Wilt u/jij meer te weten komen over het werk van de Heilige Geest en de gaven en mogelijkheden door gebed?

In een nieuw en boeiend programma wordt tijdens het komende seizoen aandacht gegeven aan het thema: “Leven in het Koninkrijk”. Dat gaat over het Koninkrijk Gods en daarbij komen ook praktische onderwerpen aan de orde over onze eigen levenspraktijk.

Info en opgave: neem contact op met Aad Plaizier,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of Corine van Noppen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..