Logo Logo

Christus is Koning Kerk
Protestantse Gemeente Slikkerveer

JOVO Jong volwassenen groep

JOVO staat voor jong volwassenen in de leeftijd van 18 tot en met 22 jaar. JOVO vormt een aansluiting met de jeugdkerk (tot en met 17 jaar) van de Christus is Koning kerk.

De JOVO 's willen elkaar beter leren kennen en trekken met elkaar op. Als je met elkaar optrekt heb je met drie dingen te maken:

1) Boven, dat is je relatie met God
2) Binnen, dat is je relatie met elkaar
3) Buiten, dat is je relatie met de wereld. 

JOVO wil in die gebieden aan het werk zijn en hierin met elkaar en naar elkaar toe groeien. Door jouw inbreng kunnen anderen tot bloei komen of gestimuleerd worden bezig te zijn richting elkaar, God en de wereld. Afwisselend houden we thema besprekingen en hebben we activiteiten, zoals bijvoorbeeld: een film kijken, een bos/strandwandeling, bowlen, eten ect.

JOVO is ( bijna) elke eerste zondag van de maand om 19.45 uur in de Christus is Koning kerk. 

                   

Ben je van plan om te komen, laat dit dan even weten aan Arjan Adriaanse ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Het zou namelijk zo kunnen zijn dat er een activiteit is gepland die niet in de Christus is Koning kerk plaatsvindt. Wees welkom en neem gerust een vriend of vriendin mee!

JOVO plus groep

Wie 23 jaar of ouder is, is welkom bij deze jong volwassenen groeigroep. We bespreken Bijbelse thema's, die ook door de groep zelf worden aangereikt. We geloven dat we elkaar mogen en kunnen stimuleren tot geloofsgroei, waarbij iedereen van waarde is. Zoals ook Paulus zegt: Een ieder heeft een gave om uit te delen aan degenen de ons worden toevertrouwd. Naast kennis en praktische vorming willen we ook werken aan relaties.