Logo Logo

Christus is Koning Kerk
Protestantse Gemeente Slikkerveer

 

Vanaf 14.30 uur koffie/thee met heerlijke zoetigheden.

Op zondag 3 juni bent u/ben jij van harte welkom bij een high tea (14.30 uur) met aansluitend een dienst (15:30 uur) die in het teken zal staan van het zingen van Johannes de Heer liederen.

Omdat er zoveel mooie Johannes de Heer liederen zijn, en deze niet zo vaak gezongen wordt tijdens de kerkdienst, hebben mijn vader en ik het idee opgevat om een zangdienst te organiseren voor jong en oud om samen deze liederen te zingen.

 

Wilt u een bepaald Johannes de Heer lied in deze dienst zingen, dat kan!

U mag dit doorgeven aan Annette Lodder. Weet u niet precies meer hoe het lied heet dan kunt u ook alleen de eerste regel of het refrein doorgeven, dan gaan wij proberen het lied te achterhalen.

Doorgeven kan d.m.v. email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), telefonisch (0180) 463978.

 

Om de middag nog gezelliger te maken zal de diaconie voorafgaande aan de dienst koffie/ thee met lekkere hapjes erbij organiseren om elkaar te ontmoeten en even bij te kletsen met uw vriend(inn)en, familie of buren. En na dit samenzijn volgt de zangdienst met geweldige liederen.

Alvast bedankt en heel graag tot ziens!

Pleun Zellmann

Annette Lodder

Alle diakenen

 

 

 

 

 

 

Vader, Zoon en Heilige Geest. Samen de Drie-eenheid. Het zijn verschillende gedaanten van God. Een persoon in drie verschillende verschijningsvormen. Dat is toch niet te begrijpen? Dat vonden wij bij de Jeugdkerk ook, dus hebben we de afgelopen maanden onderzocht wie God, de Zoon en de Heilige Geest zijn. Wat Zij voor ons betekenen en wat je hier in de dagelijkse praktijk van merkt.

Wij hebben veel besproken met elkaar en willen dit graag met u delen in de ochtenddienst van 22 april.

Het team en de jongeren van de Jeugdkerk gaan samen met ds. Olde op geheel eigen wijze de ochtenddienst verzorgen op een manier zoals wij dat één keer in de maand op zondag doen. Zo krijgt u een kijkje in de keuken van de Jeugdkerk op de zondagochtend in de kerk.

U bent van harte welkom om deze dienst met ons te vieren!

 

Met vriendelijke groet,

Ellen, Jeannette, Ruben en Wouter