Logo Logo

Christus is Koning Kerk
Protestantse Gemeente Slikkerveer

 

We mogen vanaf 1 juli met +/- 75 gemeenteleden samenkomen en weer zingen, met enige beperking. De lofzang zal weer klinken en op 11 juli na de dienst kunnen we, mits het weer het toelaat, samen koffie drinken. Degenen die graag willen zitten, kunnen op de vaste plaats voor in de kerk samen gezellig om de tafels zitten. Voor iedereen die wel kan staan zullen we buiten onder de luifel van het snuffelpand koffie serveren en die kan men dan drinken op het grasveld of voor de kerk.

U wordt weer van harte uitgenodigd om de diensten in juli bij te wonen en u kunt zich opgeven voor alle diensten.

Omdat we verwachten dat er in de zomer voldoende plaats is voor iedereen die wil komen, kunt u zich met het eerste kruisje voor alle diensten opgeven. Kunt u niet alle diensten, kruis dan de diensten aan die u wilt bijwonen. Wij zorgen er dan voor dat er aan uw wensen tegemoet wordt gekomen.

Wij zouden graag aan de volgende diensten willen deelnemen.(Graag de juiste rondjes aankruisen van)

          Data                      Tijdstip        Aantal personen

0        alle diensten         09.30           ... personen

 

0        4   juli                     09.30           ...

0        11 juli                     09.30           ...                

0        18 juli                     09.30           …

0        25 juli                     09.30           …

 

De volgende maatregelen rondom samenkomsten zijn nog van kracht:

  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst
  • U wordt door de stewards naar uw plaats begeleid. Houd daarbij voldoende afstand en laat geen plaatsen vrij tussen u en de mensen die er al zitten, omdat anderen dan langs u zouden moeten om hun plaats te bereiken.
  • Bij het verlaten van de kerk wijzen de stewards de volgorde van vertrek aan. Houdt u ook dan minimaal 1,5 meter afstand tot degenen die voor u lopen.

 

Stuur dit ingevulde formulier naar emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of bel naar: Wim van den Bogerd 06-53495552. Spreek, als de telefoon niet wordt opgenomen de volgende boodschap in: Ik (voornaam en achternaam) wil graag met x personen deelnemen aan de kerkdiensten van x, x, x en x juli.

We verzoeken u om deze antwoorden uiterlijk 2 juli voor 20.00 a.s. op te opsturen.

 

Let op! U krijgt geen bevestiging meer van de diensten die u wilt bijwonen. Alleen als er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen, krijgen enkelen van u bericht dat ze niet kunnen komen.

 

Hartelijke groet,

Wim van den Bogerd, voorzitter