Logo Logo

Christus is Koning Kerk
Protestantse Gemeente Slikkerveer

  

Beste gemeenteleden,

U wordt weer van harte uitgenodigd voor de diensten in april en u kunt zich opgeven voor alle diensten. Speciale aandacht vragen we voor de dienst van 18 april die vooral gericht zal zijn op gezinnen met kinderen. We vragen u om alle diensten aan te kruisen die u wilt bijwonen. Wij zorgen er dan voor dat er zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet wordt gekomen.

Wij zouden graag aan de volgende diensten willen deelnemen.(Graag de juiste rondjes aankruisen van)

 

         Data               Tijdstip          Aantal personen

0           1 april          19.30             ... personen   (witte donderdag)

0           2 april          19.30             ...                    (goede vrijdag)

0           4 april          09.30             …

0         11 april          09.30             …

0         18 april          09.30             …

0         25 april          09.30             …

 

Omdat de maatregelen rondom samenkomsten verscherpt zijn willen we u graag wijzen op het volgende:

  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst
  • U wordt door de stewards naar uw plaats begeleid. Houdt daarbij voldoende afstand en laat geen plaatsen vrij tussen u en de mensen die er al zitten, omdat anderen dan langs u zouden moeten om hun plaats te bereiken.
  • Kom alstublieft met een mondkapje naar de kerk. U mag het afzetten zodra u op uw plaats zit
  • Probeer het praten voor de dienst te vermijden. We zien dat de verstaanbaarheid in de kerk, door het geroezemoes en orgelspel, niet goed is, zodat mensen dichter naar elkaar toebuigen om elkaar nog te verstaan. Daarmee zou de anderhalve meter in gevaar kunnen komen.
  • Bij het verlaten van de kerk wijzen de stewards de volgorde van vertrek aan. Houdt ook dan minimaal 1,5 meter afstand tot degenen die voor u lopen.
  • Als u buiten een praatje wilt maken, bel elkaar dan op en vermijd gesprekken voor de kerk, zodat de andere kerkgangers onbelemmerd de kerk kunnen verlaten.

 

Stuur dit ingevulde formulier naar emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of bel naar: Wim van den Bogerd 06-53495552. Spreek, als de telefoon niet wordt opgenomen de volgende boodschap in: Ik (voornaam en achternaam) wil graag met x personen deelnemen aan de kerkdiensten van x, x, x en x maart.

We verzoeken u  om deze antwoorden uiterlijk 29 maart voor 20.00 a.s. te willen opsturen. U krijgt dan 30 maart de bevestiging per email of telefoon.

 

Oproep voor Pasen:

Een aantal van u heeft allicht een paaskaars of een huiskaars gekocht voor gebruik thuis tijdens de digitale kerkdiensten. Nu is het idee ontstaan om ‘gezamenlijk’ de Paaskaars aan te steken tijdens de Paasdienst op eerste Paasdag. Wilt u thuis van tevoren de huiskaars of Paaskaars aansteken en daar een foto van maken? Dan kunnen we die foto’s tot een compilatie maken en tonen tegelijkertijd met het aansteken van de Paaskaars in de kerk.

Wilt u via whatsapp of mail de foto uiterlijk op witte donderdag doorsturen?  Telnr. 0623147433 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.