Logo Logo

Christus is Koning Kerk
Protestantse Gemeente Slikkerveer

  

Beste gemeenteleden,

U wordt weer van harte uitgenodigd voor de diensten in maart en u kunt zich opgeven voor alle diensten. Speciale aandacht vragen we voor de dienst van 21 maart die vooral gericht zal zijn op gezinnen met kinderen. We vragen u om alle diensten aan te kruisen die u wilt bijwonen. Wij zorgen er dan voor dat er zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet wordt gekomen.

Wij zouden graag aan de volgende diensten willen deelnemen.(Graag de juiste rondjes aankruisen van)

 

         Data               Tijdstip          Aantal personen

0         7   maart       09.30             ... personen

0          10 maart       19.30             ...                    (biddag)

0         14 maart       09.30             …

0         21 maart       09.30             …

0         28 maart       09.30             …

 

Omdat de maatregelen rondom samenkomsten verscherpt zijn willen we u graag wijzen op het volgende:

  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst
  • U wordt door de stewards naar uw plaats begeleid. Houdt daarbij voldoende afstand en laat geen plaatsen vrij tussen u en de mensen die er al zitten, omdat anderen dan langs u zouden moeten om hun plaats te bereiken.
  • Kom alstublieft met een mondkapje naar de kerk. U mag het afzetten zodra u op uw plaats zit
  • Probeer het praten voor de dienst te vermijden. We zien dat de verstaanbaarheid in de kerk, door het geroezemoes en orgelspel, niet goed is, zodat mensen dichter naar elkaar toebuigen om elkaar nog te verstaan. Daarmee zou de anderhalve meter in gevaar kunnen komen.
  • Bij het verlaten van de kerk wijzen de stewards de volgorde van vertrek aan. Houdt ook dan minimaal 1,5 meter afstand tot degenen die voor u lopen.
  • Als u buiten een praatje wilt maken, bel elkaar dan op en vermijd gesprekken voor de kerk, zodat de andere kerkgangers onbelemmerd de kerk kunnen verlaten.

 

Stuur dit ingevulde formulier naar emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of bel naar: Wim van den Bogerd 06-53495552. Spreek, als de telefoon niet wordt opgenomen de volgende boodschap in: Ik (voornaam en achternaam) wil graag met x personen deelnemen aan de kerkdiensten van x, x, x en x maart.

 

We verzoeken u  om deze antwoorden uiterlijk 5 maart voor 20.00 a.s. te willen opsturen.