Logo Logo

Christus is Koning Kerk
Protestantse Gemeente Slikkerveer

 

De Christus is Koning kerk: vindplaats van Geloof, Hoop en Liefde.

Vanaf begin oktober is de groep die in de kerk mag samenkomen helaas verminderd tot 30 kerkgangers exclusief de medewerkers en de kinderen. Dat betekent dat u niet iedere dienst kunt bijwonen. Toch vragen we u om alle diensten aan te kruisen die u wilt bijwonen. Wij zorgen er dan voor dat er zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet wordt gekomen.

 

Ik/wij zou/den graag aan de volgende diensten willen deelnemen met ...    (aantal) personen 

(Graag de rondjes aankruisen van de zondagen die u wilt komen)

0  1 november            

0  4 november (dankdag)

0  8 november

0  15 november

0  22 november

0  29 november

 

Familienaam: ……………………………………….

Adres:  ………………………………………………

 

Omdat de maatregelen rondom samenkomsten verscherpt zijn willen we u graag wijzen op de volgende punten:

  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst
  • U mag zelf een plaats zoeken, omdat het aantal beperkt is en er meer dan genoeg plaatsen zijn. Houdt daarbij wel afstand en laat geen plaatsen vrij tussen u en de mensen die er al zitten, omdat anderen dan langs u zouden moeten om hun plaats te bereiken. Gebruik zoveel mogelijk de plaatsen rondom het midden.
  • Kom alstublieft met een mondkapje naar de kerk. U mag het afzetten zodra u op uw plaats zit
  • Probeer het praten voor de dienst te beperken. We zien dat de verstaanbaarheid in de kerk, door het geroezemoes en orgelspel, niet goed is, zodat mensen dichter naar elkaar toebuigen om elkaar nog te verstaan. Daarmee komt de anderhalve meter in gevaar.
  • Bij het verlaten van de kerk wijzen de stewards aan in welke volgorder de kerkgangers de kerk verlaten
  • Als u buiten een praatje wilt maken, doe dat dan op voldoende afstand van de kerk, bijvoorbeeld in het aangrenzende plantsoen, zodat de andere kerkgangers onbelemmerd de kerk kunnen verlaten.

 

Stuur dit ingevulde formulier naar emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of bel naar: Wim van den Bogerd 06-53495552. Spreek, als de telefoon niet wordt opgenomen de volgende boodschap in: Ik (voornaam en achternaam) wil graag met x personen deelnemen aan de kerkdiensten van x, x, x en x november. U kunt, als u geen internet hebt, ook het formulier door een kind of iemand anders met een computer laten versturen.

 

We verzoeken u  om deze antwoorden vóór 31 oktober a.s. te willen opsturen.

En denk aan de woorden van Jezus: Jullie zullen het zwaar te verduren krijgen in de wereld, maar houd moed, want Ik heb de wereld overwonnen.